Prosjekt:

Kunstbilder fra Nordmøre

Kjøp kunstbilder fra Nordmøre

Et nytt bilde på veggen kan gi en helt ny energi til rommet – enten det er stua hjemme eller møterommet på jobb. Hva med noe nytt som fanger fantasien og er hundre prosent lokalt produsert?

NB: Jeg lager kun noen få kopier av hvert bilde. Når det er tomt, er det tomt! Førstemann til mølla.

Bakgrunn for bildene

Som fotograf er jeg alltid opptatt av å strekke meg litt videre, lage noe med egenart og av høy kvalitet. Jeg har jobbet mye med å utvikle en særegen stemme som digital fotokunstner.

I prosjektet kunstbilder fra Nordmøre har jeg hatt som mål å koble lokale historiske arkitektur, bygninger, landskap med fantasifulle.....

Teknisk detaljrikdom

Prosessen jeg bruker kalles kompositt, og er en svært tidkrevende øvelse. Et vanlig fotografi avsluttes med at man trykker på knappen, mens et komposittbilde starter idet man trykker på knappen. Utallige redigeringstimer skal til for å oppnå det spesielle realisme i kombinasjon med fantasi, lyset, skyggene og den totale sammensetningen som gir disse bildene sin særegenhet.

Gi bort kunst i gave

Til jubilanten, som innflytningsgave til deg selv, eller som en «velkommen tilbake»-gave på pauserommet til de ansatte når koronakrisen legger seg. Kunst er en varig gave som ikke gjemmes i en skuff.

Praktisk informasjon og bestilling

Bildene skrives ut på Moab Juniper Baryta, noe som gir deg et vakkert og holdbart resultat. Alle bildene skrives ut og signeres av meg og leveres med autentisitetssertifikat. Om ønskelig får du bildet profesjonelt innrammet med en enkel og tidløs ramme i svart eller hvitt. Bilde leveres med dobbel passepartout i offwhite, og plexiglass. Ønsker du UV90-glass må dette bestilles via e-post.

Leveringstid

Ved kjøp av bilder i A3 og A2 er det ordrehåndtering på 1-3 virkedager. Ved innramming og/eller større prints: 5-10 virkedager. For kjøp over 1000 kroner kan jeg levere i Averøy/Kristiansund-området.


Bestill kunstbilde

Powered by SmugMug Owner Log In